| ICQ - клієнти |
| SPY |
Дата: Вівторок, 04.03.2008, 13:11 | Повідомлення # 1 |
Група: Адміністратори
Головнокомандувач
Репутація: 12
Статус: Зараз не на сайті |
Тут подаємо для закачки ICQ - клієнти для телефона і компа
|
| |
| |
|
| SPY |
Дата: Вівторок, 04.03.2008, 14:17 | Повідомлення # 2 |
Головнокомандувач
Группа разработчиков QIP infium предлагает Вашему вниманию новую версию популярного клиента - QIP infium Beta4. Удобно В последней версии Мы уделили особое внимание многопротокольности. Мы считаем, что продукт должен быть прост, удобен и универсален. Запустите QIP infium Beta4 и общайтесь при помощи ICQ, Jabber (например, gtalk, livejournal или любой другой jabber сервис), mail.ru с Вашими коллегами и друзьями. Это действительно удобно, попробуйте. Надежно Отдельного внимания заслуживают доработки касающиеся стабильности работы программы QIP infium Beta4 и его возможностей. QIP infium Beta4 – продукт нового качества. Процесс создания продолжается, и Вы можете принять непосредственное участие в тестировании самого популярного продукта российского интернета, Ваши замечания будут учтены. Выгодно - Phone Как и предыдущая версия QIP infium Beta4 включает в себя модуль «Phone» - «Звонилка» позволяющий максимально быстро и просто воспользоваться услугами российского VoIP оператора - SIPNET. В модуль внесены ряд важных исправлений касающихся стабильности работы, а также качества звонков из QIP infium Beta4. Традиционно для удобства пользователей QIP infium предложена поддержка usb-телефонного оборудования Skypemate / Yealink (www.skypemate.ru). Просто подключите usb-телефон к Вашему компьютеру, запускайте QIP infium и звоните! Познакомиться с настройкой QIP infium на SIPNET (http://www.skypemate.ru/support/qipinfium/) Не забывайте, что из QIP infium звонить на 495, 499 и 812 – бесплатно! взято c qip.ru Скачать qip Infium (посилання недійсне)
|
| |
| |
|
| Ledi_ko_if_ua |
Дата: Середа, 05.03.2008, 13:58 | Повідомлення # 3 |
Група: Користувачі
Полковник
Репутація: 1
Це суперовий меседжер! Дуже зручний
Цінувати людей треба, поки вони поруч, бо потім пізно, і дуже вже болить. |
| |
| |
|
| SPY |
Дата: Середа, 05.03.2008, 16:40 | Повідомлення # 4 |
Головнокомандувач
qip - вибір адміністрації сайту Радим всім
|
| |
| |
|
| Sava |
Дата: Неділя, 30.03.2008, 12:56 | Повідомлення # 5 |
Група: Друзі
Рядовий
Репутація: 3
Согласен альтернативы квипу пока нету...
|
| |
| |
|
| SPY |
Дата: Неділя, 30.03.2008, 13:48 | Повідомлення # 6 |
Головнокомандувач
Більше того квіп постійно оновлюється, покращується не залишаючи ніяких шансів своїм конкурентам
|
| |
| |
|
| RROreva |
Дата: Вівторок, 29.04.2008, 12:42 | Повідомлення # 7 |
ЗамЯсниК
Генерал-полковник
Репутація: 6
я вже декілька років користуюся квіпом і без ніяких лагів, цікаво би взнати творця цієї бездоганної програми
|
| |
| |
|
| -=Marky=- |
Дата: Вівторок, 29.04.2008, 12:48 | Повідомлення # 8 |
Вбивця флудерів
Генерал-полковник
мені здається ти знайдеш відповідь на це питання тут qip.ru
------------------------------------------------------------------------------------- Удачі тобі Спай! ------------------------------------------------------------------------------------- |
| |
| |
|
| -=Marky=- |
Дата: Середа, 18.06.2008, 11:36 | Повідомлення # 9 |
Вбивця флудерів
Генерал-полковник
jimm, версія не найновіша, проте працює стопроцентно... Доступно тільки для користувачів
------------------------------------------------------------------------------------- Удачі тобі Спай! ------------------------------------------------------------------------------------- |
| |
| |
|
| SPY |
Дата: Середа, 18.06.2008, 12:16 | Повідомлення # 10 |
Головнокомандувач
Дякую, зараз протестую
|
| |
| |
|
| SPY |
Дата: Середа, 02.07.2008, 10:55 | Повідомлення # 11 |
Головнокомандувач
Увага: Всім користувачам сервісу ICQ, а точніше людям, які використовують клієнт QIP. З 1.07 перестали працювати всі клієнти QIP, крім QIP Infium та QIP 8070. Всі хто до цього часу використовували версію QIP 8060 і старішу версію просто втратили можливість спілкуватись через старі клієнти. Появляється помилка: Ви використовуєте стару версію клієнта. Рекомендується оновлення . Проте це не причина переставати користуватись QIPом -варто просто закачати новіший клієнт QIPу 8070, або ж QIP Infium. Ось офіційна інформація, яка зявилась на офіційному сайті розробника QIPу: Уважаемые пользователи! Настоятельно рекомендуем вам обновить свой QIP до версии 8070. Это восстановит работоспособность Вашего мессенджера. Скачати новий клієнт квіпу можна скориставшись ссилкою: Доступно тільки для користувачів
|
| |
| |
|
| -=Marky=- |
Дата: Середа, 02.07.2008, 15:57 | Повідомлення # 12 |
Вбивця флудерів
Генерал-полковник
в мене то саме було з Квіпом на смартфоні... я вже думав підсунули якусь фігню)
| |
| |
|
| SPY |
Дата: Середа, 02.07.2008, 16:51 | Повідомлення # 13 |
Головнокомандувач
Quote (-=Marky=-) в мене то саме було з Квіпом на смартфоні... я вже думав підсунули якусь фігню) і на смартфоні таке саме? що треба новий квіп качати?
|
| |
| |
|
| -=Marky=- |
Дата: Середа, 02.07.2008, 16:58 | Повідомлення # 14 |
Вбивця флудерів
Генерал-полковник
та я поставив собі Смапер і не парюся, а то вони за тиждень знов апгрейд зроблять і знов пішло поїхало...
| |
| |
|
| SPY |
Дата: Четвер, 03.07.2008, 09:18 | Повідомлення # 15 |
Головнокомандувач
Скажи ссилку на смапера, а то я скачав його смапер.сіс, він в мене під час входу в асю сильно висне, і довго заходить. я постави собі ІМ+ так заходить десь біля 10 секунд, і рідко викидає, а смапер заходить більше хвилини і то не завжди заходить. може в мене якайсь не така версія чи не до мого телефона - хоча качав офіційного сайту... порадьте щось... У ІМ+ супер - мало трафіку і рідко розриває, швидко заходить, але нема статусів і мало настройок, а отсмапері настройок багато і мені тої функціональності не вистачає
|
| |
| |
|
| -=Marky=- |
Дата: Четвер, 03.07.2008, 21:18 | Повідомлення # 16 |
Вбивця флудерів
Генерал-полковник
працює нормально....але.... не відображеє букви "і" "ї" "є" тому треба шукати щось краще...
| |
| |
|
| SPY |
Дата: П'ятница, 04.07.2008, 08:25 | Повідомлення # 17 |
Головнокомандувач
-=Marky=-, закинь на сайт свого смапера - поставлю, може цей хоть не буде глюкати
|
| |
| |
|
| -=Marky=- |
Дата: П'ятница, 04.07.2008, 18:45 | Повідомлення # 18 |
Вбивця флудерів
Генерал-полковник
ось Доступно тільки для користувачівтут я його качав...але ж кажу що в нього не все добре з шрифтами...
| |
| |
|
| SPY |
Дата: Субота, 05.07.2008, 10:22 | Повідомлення # 19 |
Головнокомандувач
Я вже поствив - все працює нормально, тільки нет глючить - не завжди повідомлення доходять до користувачів... А зі смапером все нормальноQuote (-=Marky=-) не відображеє букви "і" "ї" "є" Відображає - декілька раз тестував... (v1.56 i 1.59) - все показує. Для цього варто в налаштуваннях ввімкнути "відсилати повідомлення UTF8 з підтвердженням" і тоді всі укр буви - буде показувати... В мене появилось бажання перекласти інтерфейс Смапера на українську мову... Попробую...
|
| |
| |